Vi söker efter en konstruktör / Projektledare

Vem är du ?

Du är en driven och självgående person med viljan och drivkraften att lösa varierande uppgifter. Du har tidigare erfarenhet från industrin och har god kännedom om maskinkonstruktioner och mekaniska applikationer. Även erfarenhet inom byggstål och byggsmide är relevant.

Du har mycket goda kunskaper inom ritning/maskinkonstruktion i både 2D och 3D CAD. Tidigare erfarenhet av Ironcad är meriterande. Du har goda kunskaper inom produktionsberedning och inköp av komponenter. Du är van att driva projekt och kan ta ansvar från första kundkontakt till färdig produkt. Du bör ha viss vana av att hantera lättare administration som leverantörsfakturor och tidrapportering. Vana av att jobba i administrationssystem som tex. VISMA är meriterande.

Tjänsten omfattar till viss del även praktiskt arbete i verkstad relaterat till projekt du driver, därför bör du ha lite allmän praktisk kunskap kring mekanik, pneumatik, hydraulik, transmissionsteknik och lager/linjärteknik.

B-körtkort är ett krav

Tjänsten avser heltid 100% och tillsätts när vi tycker att vi hittat rätt kandidat! Vill du veta mer om tjänsten? Ring 070-2931559